De beste manier om thuis Chinees te leren!

Miracle Mandarin is sinds 2003 gespecialiseerd in het geven van hoogwaardige lessen Chinees. Met twee scholen in Shanghai, een in Beijing en vertegenwoordiging in Duitsland, VS en Canada is de school uitgegroeid tot een toonaangevende school die innovatie hoog in het vaandel heeft staan.


Leer nu online met de beste methode, ontwikkeld door ons eigen R&D team bestaande uit gezamenlijk meer dan 40 jaar ervaring in lesgeven. Onze lessen zijn opgebouwd met een duidelijke structuur en combineren efficiëntie met plezier, zodat je constant je attentie kunt bewaren en het meeste uit je lessen kunt halen.

We gebruiken geen bestaand platform als Skype maar hebben onze eigen systeem ontwikkeld, ideaal voor het lesgeven, waarmee het grootste deel van het scherm wordt gebruikt voor het tonen van het lesmateriaal, maar aan de zijkant alsnog de lera(a)r(es) ziet.

Momenteel zijn onze lessen te volgen op 3 niveaus, per 1 juni kunnen is ook een curriculum voor niveau 4 afgerond. Hogere niveaus worden op maat gegeven.

A
We bieden verschillende pakketten om je zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Als je gewoon eens wilt kijken of Chinees leren wat voor je is, kun je een pakket voor 20 uur proberen. Als je echter al zeker van je zaak bent kun je beter je beter direct binden aan lessen voor een heel niveau of meerdere niveaus.

Onderstaande tabel geeft de tarieven weer per pakket:

Pakket Tarief
40 uur
19,80 EUR/uur
80 uur
17,80 EUR/uur
Heel niveau 3 of 8 Heel niveau 3 of 8
Heel niveau 1 of 214,80 EUR/uur

* Prijzen zijn excl. btw

B
Speciale 春节 (Chunjie: Chinees nieuwjaar) actie: t/m 28 februari 20% korting op elk pakket online Chinees!

www.miraclemandarin.com