China online: Bouw je eigen China reis

Met China online reis je in de stijl van het land. Je verblijft in kleinschalige hotels, zoals in een ‘hutong’ hotel (met binnenhofje) of in een guesthouse tussen de rijstvelden. Je fietst over een stadsmuur van de oude hoofdstad Xi'an of wandelt langs de rivier, tussen steile karstbergen door. Het vervoer, de meeste transfers en een aantal excursies zijn tevoren geregeld en je kunt te allen tijde een beroep doen op een Engelstalige lokale contactpersoon. Neem tijd om de markttaferelen en geluiden van een Chinees minderhedendorp in je op te nemen, of droom weg bij het heldere uitzicht op de Himalaya.

Op onze website kun je aan de hand van bouwstenen zelf je eigen reis samenstellen. Bouwstenen zijn korte reizen van twee tot vijf dagen op boeiende plekken in China. Door deze bouwstenen te combineren kun je je complete reis samenstellen. Daarnaast kun je kiezen uit een van onze individuele rondreizen. Wij helpen je graag met het samenstellen van je China reis.

 

Individueel door China reizen

China online is een website voor individuele reizigers. Wij hebben de plekjes die op de site staan aangedaan en weten hoe je deze het makkelijkst en het leukst bezoekt. Op onze site geven we je zoveel mogelijk info en tips voor een individuele reis. Door het land op je eigen manier te ontdekken, heb je meer vrijheid, eet je waar je wilt en maak je meer contact met de Chinezen. Wij regelen tijdens je reis de overnachtingen en het belangrijkste vervoer.

Op onze website staan China bouwstenen, waarmee je je eigen China reis samenstelt. Ze zijn gemaakt door ons team van China specialisten. Zij hebben veel reiservaring, kennen bijzondere plekken en letten op kleinschaligheid, authenticiteit en comfort. Naast bouwstenen hebben we een aantal individuele China rondreizen.Overnachten in China

Op je reis met China online overnacht je in zoveel mogelijk sfeervolle en kleinschalige accommodaties die passen bij de plaats waar je op dat moment bent. Wij hebben gezocht naar kleinschalige hotelletjes, weg van de grote hotels, en naar een afwisseling in de reis.

Begin je reis in de stijl van het land, in een sfeervol hofjeshotel in Beijing en zit vervolgens in Yangshuo in een hotel midden in de natuur tussen de indrukwekkende karstbergen. Tijdens de bouwsteen ‘Lampionnen in Lijiang' overnacht je midden in het oude centrum tussen de rode lampionnetjes (zie foto. Wij helpen je graag bij het combineren van de leukste plekjes.

 

 

Riksja Travel, een bijzondere reisorganisatie

China online is één van de landenwebsites van Riksja Travel, een organisatie van reizigers voor reizigers, geboren uit het idee dat er weinig flexibel aanbod is voor de avontuurlijke reiziger. We werken met lokale partners die, net als wij, verantwoord toerisme belangrijk vinden. Tijdens je reis kun je met vragen of voor assistentie altijd bij hen terecht.

Wij hebben zelf door China gereisd, waardoor we de leuke plekjes kennen. We werken uitsluitend via internet en telefoon, maar toch op een persoonlijke manier. Na je aanvraag ontvang je een individueel, compleet reisadvies.
Voor vragen en advies kun je altijd mailen (info@chinaonline.nl) of bellen (071 - 516 20 34).

Naast www.chinaonline.nl kun je ook terecht op www.tibetonline.nl voor een bijzondere reis dwars door de Himalaya langs mysterieuze kloosters, hoogvlaktes en besneeuwde bergtoppen.

Overnachten bij Tibetanen in China
 

 

 

    

China online is lid van ANVR/SGR/Calamiteitenfonds. KvK 28110786