Welkom bij Dimsum Reizen

Dimsum Reizen organiseert al jaren met veel plezier bijzondere groepsreizen en verzorgde individuele reizen op maat naar China en Tibet.

Als reisspecialist zoekt Dimsum Reizen naar verdieping en kwaliteit. We kiezen bewust voor kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor onze klanten om zo meer te kunnen bieden dan een gemiddelde touroperator.


We hebben een uitgebreide ervaring, kennis en netwerk aan lokale agenten in China en Tibet. We zijn enthousiast en zeer bedreven in de organisatie van een bijzondere reis van goede kwaliteit met veel persoonlijke aandacht! Uiteraard letten we op de prijs want een bijzondere reis hoeft absoluut niet onbetaalbaar te zijn. 

 


Individuele Reizen op maat

Wij bieden verzorgde reizen aan voor individuele reizigers naar China, Tibet, Bhutan, India en langs de Zijderoute. Uiteraard kunnen wij al uw wensen naar de bekende highlights van China organiseren, maar wij kunnen u ook adviseren om af te wijken van de gangbare paden en op zoek te gaan naar authentieke gebieden, kleurrijke weekmarkten, onbekende volkeren en onaangetaste landschappen. Wij proberen u overal zo sfeervol mogelijk te laten overnachten; van traditionele courtyard hotels tot Tibetaanse nomadententen.
Kijk op onze website voor meer informatie en een uitgebreid pakket aan voorbeeld arrangementen naar
China, Tibet en de Transsiberie Express.

Tevens kunt u voor uw eigen gezelschap een reis op maat en incentives laten maken naar China. Kijk hier voor meer informatie.

Bijzonder zijn ook de familiereizen die we geheel op maat kunnen samenstellen voor mensen die met hun gezin eens door China willen reizen.

Dimsum groepsreizen
Wij bieden diverse, zorgvuldig geselecteerde groepsreizen aan, gebaseerd op een centraal thema.  Denk hierbij aan festivalreizen naar Tibet en Zuid-China, cultuurreizen naar China en Tibet, zijderoute reizen door China. en reizen langs diverse etnische volkeren in Zuid-China, Laos en Vietnam. Deze reizen staan open voor inschrijvingen vanaf 1 persoon!
In 2008 organiseren wij de volgende groepsreizen:
China Boeddhistische Cultuur reis
Zuid-China Festival reis
Xishuangbanna en Guizhou Festival reis
Oost China Cultuur reis

China en Kirgizstan Zijderoute reis
Tibet Cultuur reis
Oost Tibet Amdo en Kham reis
Tibet Litang Paarden Festival reis
Oost Tibet overland reis
Oost Tibet Sjamanen Festival reis
Tibet Mount Kailash reis
Noord-Vietnam, Zuid China en Laos Bergvolkeren reis


Lezingen en cursussen
Ter voorbereiding van een reis naar China organiseert Dimsum Reizen lezingen, cursussen en andere activiteiten voor bedrijven, universiteiten, middelbare scholen en andere onderwijsinstellingen. Meer informatie vindt u hier.

China Consultancy
Dimsum Reizen heeft uitgebreide ervaring met het organiseren van reizen en verblijf in China. Wilt u naar China voor zaken, een culturele uitwisseling of om andere redenen en wilt u zich grondig voorbereiden, neem dan eens contact met ons op. Wij kunnen u helpen met voorbereidingscursussen, advies op maat, reisbegeleiding, tolk- en vertaalwerkzaamheden, lezingen, eventueel in combinatie met het verzorgen van uw gehele reis en verblijf in China. Meer informatie vindt u hier.

Autovergunningen
Al jaren organiseren wij reizen voor mensen die met hun eigen auto vanuit Europa naar en door China willen rijden. Wij geven advies en regelen alle vereiste permits en gidsen voor China en desgewenst ook voor andere landen (Centraal-Azië, Iran). Tevens kunnen wij overal (bijzondere) accommodatie boeken. Meer informatie vindt u hier.
 
Meer dan China alleen!
Dimsum Reizen organiseert niet alleen bijzondere reizen naar China en Tibet, maar is ook gespecialiseerd in groeps en maatwerkreizen naar de Himalaya (Bhutan, Sikkim, Ladakh, Spiti, Mustang), de Zijderoute (Iran, Pakistan, Tajikistan, Kirgizstan, Kazachstan, Oezbekistan en Turkmenistan) en tribale volkeren in Azie (Orissa, Laos, Vietnam, Arunachal Pradesh en Nagaland).
Tevens organiseren we regelmatig unieke pioniersreizen naar bijzondere gebieden.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze website, onze infodagen of kom eens langs op ons sfeervolle kantoor in Utrecht.
 
Dimsum Reizen
Kromme Nieuwegracht 12
3512 HG Utrecht
030-2300847
info@dim-sum.nl
www.dim-sum.nl