REIS NAAR CHINA MET VAN VERRE

Van Verre reizen
Van Verre heeft zich als reisorganisatie gespecialiseerd in reizen naar Azië. Onze reizen zijn stuk voor stuk maatwerkreizen, afgestemd op uw wensen. Wij organiseren reizen voor twee personen of voor grotere groepen, maar u kunt ook kiezen voor een rondreis in een internationaal gezelschap. Van Verre richt zich op reizigers die nieuwsgierig zijn, en geïnteresseerd in de cultuur en natuur van verre streken. Onze reizigers kiezen voor kwaliteit en flexibiliteit.

    


Ontdek China
China is een fascinerend land met een gevarieerd aanbod aan cultuur en natuur. U vindt er keizerlijke gebouwen en boeddhistische tempels, maar ook uitgestrekte rijstvelden en ruige bergen. De mensen zijn er vriendelijk en het eten is exotisch. Vergeet ook vooral de wereldsteden Beijing en Shanghai niet. Hier kijkt u uw ogen uit en ziet u het allernieuwste op technologisch gebied.

 

 

Met Van Verre naar China
Van Verre organiseert privévakanties naar China; u reist dus met uw eigen gezelschap. Dit geeft u veel vrijheid tijdens het reizen. U stopt wanneer u wilt en kunt op uw gemak foto’s nemen of een wandeling maken door een dorpje. Het is onmogelijk om dit immense land tijdens één reis helemaal te bekijken. Samen met een van onze landendeskundigen bepaalt u van te voren de route van uw reis, zodat u zeker weet dat de reis voor u alleen maar hoogtepunten zal bevatten. Lees meer over wat Van Verre u te bieden heeft op het gebied van China reizen.

Verschillende rondreizen door China
Van Verre organiseert een aantal standaard rondreizen door China. Deze kunt u uiteraard aanpassen aan uw wensen. De reisduur en focus van deze rondreizen loopt uiteen. Zo kunt u in 20 of 28 dagen alle hoogtepunten van China langs reizen. U kunt zich ook helemaal richten op een bepaalde streek in China, zoals Zuid-China of Noord-China. Bekijkt u bijvoorbeeld eens de  schitterende treinrondreis door het noorden van China op de website.

   

Sfeervolle hotels
Tijdens uw rondreis door China slaapt u in sfeervolle en bijzondere hotels. We maken zo veel mogelijk gebruik van karakteristieke en kleinschalige middenklasse hotels. Sfeervolle courtyard hotels (met binnenplein) en verfijnde boutique hotels hebben onze voorkeur. Wanneer u dat wilt, kunnen we uiteraard ook comfortabele 4- of 5-sterren hotels voor u regelen. Bekijk onze hotels in China.

U kunt op onze website ook alleen vliegtickets naar China boeken. Wij hebben goede afspraken met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen, waardoor wij vliegtickets naar China kunnen aanbieden tegen een zeer scherp tarief.

      

Andere bestemmingen
Naast bijzondere reizen naar China, biedt Van Verre ook mooie reizen aan naar andere bestemmingen in Azië. Wat dacht u van Indonesië, met zijn vele eilanden. Of de prachtige stranden van Thailand. Maar ook Maleisië, Vietnam, Laos, Cambodja en Tibet hebben de avontuurlijke reiziger veel te bieden. Onze landenspecialisten helpen u graag verder.

Van Verre Reizen
Noordeinde 5
1141 AE Monnickendam
0299 - 475 083
www.vanverre.nl
reizen@vanverre.nl

Van Verre: Zekerheid in reiskwaliteit!