China Inside; taal & cultuur

Zomerprogramma 2012


China Inside biedt flexibele taal en cultuurcursussen in het culturele hart van Beijing. Wij zijn gevestigd net ten noorden van de winkelstraat Wangfujing. Omringd door Hutongs (steegjes). Dichtbij het Beihaipark, de Lama-tempel en Lotuslane (Houhai).

Taalcursussen
Wij bieden flexibele taalcursussen op vier verschillende nivo’s. Elke maandag starten er nieuwe groepslessen. Onze docenten zijn gespecialiseerd in het doceren van Chinees aan buitenlanders en gebruiken gevarieerde lesmethoden. De nadruk in de lessen ligt op praktische conversatie die je meteen in de praktijk kan brengen. Uiteraard is het ook mogelijk om privé-les te volgen


Binnenplaats van China Inside

Culturele programma’s
Elke woensdag bieden wij onze cursisten een gratis presentatie aan over een cultureel onderwerp, De geschiedenis van Beijing, opera of boeddhisme het komt allemaal aanbod. In het weekend organiseren we een excursie die aansluitend bij het thema van de presentatie. Kies je voor het uitgebreide culturele programma dan krijg je wekelijks een les taiji (schaduwboksen) en kalligrafie.

Vrijwilligerswerk & stages
 Wil je nog meer in contact komen met de Chinese bevolking dan is vrijwilligerswerk een prima manier. We hebben verschillende welzijnsprojecten in en rond Beijing waar vrijwilligers voor enige tijd aan de slag kunnen. Ook assisteren we bij het voorbereiden van stages.

Starterspakket
Arriveer je net in Beijing voor een rondreis door China, volg bij ons dan eerst een introductie-programma, je kan kiezen voor een programma van 1 of 2 dagen.
In de ochtend leer je praktische conversatie voor onderweg en krijg je een introductie in de Chinese geschiedenis. ’s Middags kan je kiezen uit leuke workshops zoals Chinees koken, tai ji of kalligrafie-les.

Meer informatie: www.china-inside.com
E-mail 

Zomerprogramma 2012

3-Weekse zomercursus Mandarijn en vrijwilligerswerk in Beijing Inclusief:

- 2 weken dagelijkse taallessen Mandarijn
- Vrijwilligerswerk met verstandelijk gehandicapten of migrantenkinderen
- Verschillende culturele activiteiten
- Accommodatie
- Airport-pickup
- Gebruik van fiets, telefoonkaart en metrokaart

Combineer taallessen Mandarijn met vrijwilligerswerk en haal het beste uit je zomervakantie! Schrijf je nu in voor een zomercursus Mandarijn in Beijing en ervaar de veelzijdigheid van het fascinerende China.

China Inside organiseert een 3-weekse cursus die bestaat uit 2 weken taalles en 1 week vrijwilligerswerk in Beijing. In de eerste 2 weken volg je dagelijkse taallessen op je eigen niveau. Buiten de lessen is er genoeg ruimte om deel te nemen aan verschillende culturele activiteiten, om je Chinese taalkennis meteen in de praktijk te brengen, en natuurlijk om Beijing op eigen houtje of samen met anderen optimaal te verkennen. In de derde week ga je aan het werk als vrijwilliger. Je kunt aan de slag als begeleider in een centrum voor geestelijk gehandicapten of als docent Engels aan een school voor Chinese migrantenkinderen.

De culturele activiteiten die buiten de lessen en het vrijwilligerswerk worden aangeboden, zijn onder andere een fietstocht door de hutongs, een wandeling over de Chinese muur en een bezoek aan het traditionele Ming-dorp Quandixia net buiten Beijing.

De startdata zijn maandag 9 juli 2012 of maandag 30 juli 2012. Aankomst op zaterdag of zondag ervoor. Stuur een mailtje naar info@china-inside.com om je aan te melden. Kosten: 1050,00 euro per persoon

*950,00 euro Speciale aanbieding voor HBO- en Universiteitsstudenten