Art-Special-Made

'Art-Special-Made' Art Gallery, fungeert als een platform voor een groep van jonge kunstenaars op gebied van kunst & design.

Het doel van de galerie is het ontdekken van veelbelovende hedendaagse jonge kunstenaars en hun werk te promoten, zodat deze kunstenaars toegang kunnen krijgen tot de internationale kunstmarkten.
'Art-Special-Made' Art Gallery is een brug tussen China en Nederland, dus ook Europa. Het fungeert als internationaal platform voor uitwisseling van kunst, zodat de Chinese hedendaagse kunst meer kan worden gewaardeerd.

Bovendien leveren wij ook:

  •  professionele geschilderde portretten
  •  huisdier portretten op maat
  • olieverf reproducties op bestelling 

Wij bieden ook service, zoals advies voor ondernemingen en decoratieve kunsten.

Op maat gemaakt portret:
Professionele persoonlijke portretten en huisdier portretten op aanvraag: Wij richten ons op het vastleggen van het gelukkigste moment van uw leven door middel van een handgemaakt hoge kwaliteit olieverf-schilderij, van blijvende waarde. 

portret naar foto

Reproductie Service van olie-schilderij meesterwerken:
Heeft u ooit gedroomd een meesterwerk in huis te hebben? Bent u op zoek naar een speciaal kunstwerk met een redelijke prijs als geschenk voor uw vrienden? Wij garanderen u een 90% gelijkenis van onze werken ten opzichte van de originele foto.
 

Ons team van professionals zal de wereldberoemde schilderijen reproduceren op uw aanvraag. Deze reproducties van de originelen zullen uw inrichting meer uitstraling geven.

Hieronder vindt u een kleine greep van de meesterwerken in onze galerij.

Bedrijfs advies in kunst & kunst decoratie:
Wij bieden u op maat gemaakte decoraties voor bedrijven, restaurants, bars en hotels.
Neem contact met ons op zodat wij u een aanbod kunnen bieden dat specifiek wordt ontworpen om aan uw vraag te kunnen voldoen.
Wij kunnen ook een bezoek laten plaats vinden voor de meting van de schilderij(en) zonder extra kosten. Binnen de afgesproken tijd sturen wij de schets(en) voor uw voorlopige goedkeuring. Na deze goedkeuring zullen wij de werkzaamheden afronden vóór de overeengekomen deadline en deze u doen toekomen per post of indien gewenst kan u de schilderij(en) zelf komen ophalen op onze galerij.

Kijk naar onze collectie: www.Art-Special-Made.com