Ni Hao,

Mijn naam is Tang Xiaoling. Ik kom uit Xishuangbanna in China en woon al weer enige tijd in Nederland.Ik heb een massage praktijk in Eindhoven: “Ling massage”.

Via mijn stiefvader in China, die mensen geneest met traditionele natuurlijke middelen, ben ik in aanraking gekomen met de Chinese geneeskunde.

Door het bestuderen van Chinese boeken en het meelopen in een acupunctuur praktijk in Eindhoven heb ik mij de technieken van massage aangeleerd die ik hieronder beschrijf.

Voetmassage is een oude Chinese geneeskunde en een effectieve externe behandeling, In de Chinese geneeskunde is de voet ‘’het tweede hart”. Door middel van de voet reflexzone massage is het mogelijk om de functies van organen te verbeteren en om de yin en yang balans van het lichaam te reguleren.

Zodoende verbetert de qi (de levenskracht) van het lichaam. Als gevolg hiervan heeft u een grotere ziektepreventie doordat de bloedcirculatie verbetert. Ontstekingen en zwellingen worden beter, de endocriene en de immuniteit van de meridianen verbeteren.

Tuina massage (drukpuntmassage is hier een onderdeel van) is om het lichaam te helpen pijn te verlichten.


Door middel van drukpunten op de meridianen is het mogelijk om in bepaalde delen van het lichaam (via het zenuwstelsel) de bloedsomloop beter te laten circuleren, reumatische pijn en de pijn in de rug en de benen te verlichten.

Gember therapie helpt tegen neurasthenie (lichamelijke en geestelijke vermoeidheid) . Dit is omdat de gember warmte afgeeft aan het lichaam. Bij toepassing van dit natuurproduct op de nek wordt de stress, hoofd en schouderpijn verlicht. Gembertherapie is ook toe te passen op de handen en voeten. Dit voorkomt koude handen en voeten en verder is het mogelijk om reuma te behandelen in de gewrichten.

Als u de eerste keer komt kan ik niet de gember therapie toepassen omdat ik u eerst een keer moet masseren. Via deze massage kan ik voelen wat u mankeert en of het mogelijk is om u met deze therapie te behandelen.

Mijn tarieven zijn voor de voet- en tuina massages: € 40,00 per uur. Als u massage doet met gebruik van gember therapie is het tarief € 10,00 extra.

Ik heb een praktijk aan huis. U kunt een afspraak maken via 0617009301

Mijn adres is Ling Massage, Waleweinstraat 24 te Eindhoven (KvK nummer 59698659).

Met vriendelijke groet,
Tang Xiaoling