VNC ASIA TRAVEL - al 35 jaar dé China specialist

De essentie van het Oosten

Ook zo nieuwsgierig naar Azië? Of bent u er al geweest en wilt u nog meer bijzondere Aziatische bestemmingen ervaren? Al ruim 30 jaar heeft VNC Asia Travel ervaring in het organiseren van speciale reizen naar Azië. Elk jaar weer gaan velen uit ons team op ontdekkingstochten door Azië. Wij kunnen u dus uit eigen ervaring mooie belevenissen en bijzondere bestemmingen aanbieden. Toeristenklasse of luxe, in een groep of individueel, bij ons vindt u een passende reisvorm. Wij bieden u een reis die geheel is toegespitst op uw persoonlijke wensen en ideeën. Bezoek onze website of kom naar een van onze presentaties om u een beeld te vormen van uw reisbestemming.
Als extra service bieden wij groepsreizigers een voorbereidingsbijeenkomst waar u kennismaakt met uw medereizigers en waar wij u informeren over uw aankomende reisavontuur. Onze groepen reizen onder begeleiding van deskundige Nederlandstalige reisleiders en lokale gidsen.
Wij zorgen er dus voor dat u goed voorbereid en met vertrouwen vertrekt en bovendien tevreden en met enthousiaste verhalen terugkomt.

Wij bieden u de mogelijkheid om bijzondere bestemmingen te ervaren. Om ook de toekomstige reiziger deze kans niet te ontnemen, hechten wij veel waarde aan duurzaam toerisme. VNC Asia Travel ontwikkelt kwalitatief hoogstaande en verantwoorde reizen. Wij proberen de positieve effecten van het reizen voor zowel natuur, cultuur als bevolking in het bestemmingsgebied te versterken en de schadelijke effecten zoveel mogelijk te beperken. Eén van onze nieuwste milieuprojecten is de adoptie van pandabeer Yoyo, bewoner van het onderzoekscentrum van Chengdu.

VNC ASIA TRAVEL: DE AZIË-SPECIALIST
In de loop der jaren zijn de bestemmingen die wij voeren uitgebreid tot vrijwel geheel Azië. Al meer dan tien jaar organiseren wij reizen naar Japan en organiseren wij al twaalf jaar reizen naar Birma, Vietnam en Laos. Wij zijn uniek in het aanbieden van reizen naar zowel Zuid- als Noord-Korea, en weten door te dringen in het verborgen Himalaya-rijk Bhutan. Ook recentelijk toeristisch ontwikkelde bestemmingen zoals Iran en Oezbekistan ontbreken niet in ons uitgebreide programma. Met de overname van producten van Rusland-specialist Kontakt International, is ons specialisme nog meer uitgebreid. Wat dacht u bijvoorbeeld van de u nieke treinreis per Transsiberië Expres van Moskou naar Beijing? U kunt tijdens deze reis een stop maken in Irkutsk of in Mongolië, voor een avontuurlijke jeeptocht over de Mongoolse steppen.

DE SPECIALE REIZEN VAN VNC ASIA TRAVEL
Buiten hetgeen in het reisprogramma wordt aangeboden maken we veel speciale reizen op maat. Dat kan een groepsreis zijn voor uw familie of een groep die u zelf samen heeft gesteld. Het kan ook een reis zijn met een speciaal thema.

DE ZAKELIJKE DIENSTVERLENING VAN VNC ASIA TRAVEL
Naast onze toeristische reizen organiseren wij incentives, delegatiereizen, special interest reizen, en zakelijke arrangementen. Onze dienstverlening strekt zich uit tot groepen met meer dan honderd deelnemers, maar omvat ook maatwerk voor kleine delegaties of zelfs individuele reizigers.

Lees meer op onze website, VNC Asia Travel